Klanten vertellen

Kundig, prettig, goed werk!

Jos heeft een extra electra-kabel aangelegd vanuit de meterkast naar twee verdiepingen hoger tbv een airco-aansluiting. Hij was snel beschikbaar, communiceert helder, denkt prettig mee en levert prima werk. Bij nog eens zo'n klusje staat hij zeker op mijn lijstje!

Fijn gewerkt

Inmiddels 2 losstaande klussen laten uitvoeren door Jos. Eentje betrof in onze tuin en de ander betrof het herstellen van een doorgezaagde Thermostaatkabel. Werkt fijn, communiceert goed en is snel beschikbaar. Wat ons betreft dus een aanrader!

Prima werk !!

Jos heeft een laadpaal aangesloten bij mijn huis. Hij was heeft een duidelijke offerte gemaakt, hij was snel beschikbaar, hij heeft keurig werk geleverd en hij heeft goed rekening gehouden met mijn wensen. Prima werk !

Mooi werk geleverd.

In de woonkamer vijf stopcontacten laten verleggen en een bij laten maken. Prettige man en heel tevreden met het resultaat. Kon op korte termijn uitgevoerd worden. De boel netjes achter gelaten. Top !

Super

Goed werk afgeleverd, nette factuur, fijne man

Topbedrijf!

Onze ervaringen met Elektro Verhallen zijn zeer positief. Het is een topbedrijf waarbij vakmanschap en het nakomen van afspraken in een hoog vaandel staan. Wij raden dit bedrijf zeer zeker aan!

Klanten vertellen

Door op Verzenden te klikken gaat u akkoord met onze Privacyverklaring (AVG)